Friday, September 23, 2011

Si Dia ♥♥♥


♥♥♥Ahmad Syafiq Syazwan♥♥♥

Ha si dia ni la yang saya nak post. 
Saya sayang dekat dia .
Baby jangan tinggalkan saya !


Awak kan sayang ,awak terlampau baek sangat dengan saya tau. Awak buat saya bertambah sayang dekat awak tau.Dari kita mula couple sampai la skunk awak selalu buat saya bahagia tau. Awak selalu bagy saya macam-macam , awak bagy saya keychain,rantai,bear kecik,lolipop,coklat,bear besar ,topup,duet ,rantai bear n macam-macam lagy.Hidup saya lebih bahagia bile dengan awak. Kalo awak tak ade kan saya risau  tau , tak tentu arah saya dibuatnye. Saya cume nak awak tau SAYA MEMANG SAYANG AWAK SANGAT-SANGAT LAH!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I love you

No comments:

Post a Comment